Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
10 okt. Inschrijven voorjaarscompetitie senioren 2017
9 okt. Van de voorzitter
8 okt. 24 uur tennissen op 18 en 19 november
28 sep. Een nieuw hek
4 sep. Nieuwe competitievormen KNLTB voorjaar 2017
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
P1080017.JPG
P1080016.JPG
P1080014.JPG
Meest recente foto's
Snerttoernooi 10 december 2016
 Beata Vonk-van Waardenburg   Recreatie comm.  83x gelezen

Beste leden,

Op zaterdagmiddag 10 december organiseren wij het snerttoernooi met een leuke activiteit.

Je kunt je inschrijven met iemand van de Dog of met een introducee. Je kunt ook alleen komen, dan vinden wij wel een partner voor je om mee te spelen.

We beginnen om 14.00 uur met koffie en om 14.30 uur starten de eerste wedstrijden.

Rond 16.30 uur staat er een heerlijke kom erwtensoep voor je klaar.

Na de wedstrijden en de erwtensoep is er op veler verzoek de gelegenheid om een kerststukje te maken o.l.v. Micky en Margriet de Beurs. Alle materialen zijn aanwezig. Wat je wel zelf mee moet nemen is een knipschaar voor het groen en een doos of tas om je stukje in te vervoeren. Om ongeveer 17.30 uur zullen we klaar zijn met deze workshop.

De kosten voor de workshop zijn € 5,00. Dit graag voor woensdag 7 december in een gesloten envelop met je naam erop bij Margriet de Beurs (Berkenstraat 18) of Beata Vonk (Benningskamplaan 63) in de brievenbus doen.

Je kunt je opgeven vóór woensdag 7 december bij beatavonk@kpnmail.nl

Graag ook de speelsterkte vermelden en of je meedoet met het kerststuk maken.

Kosten voor het toernooi zelf zijn er niet. Schrijf je meteen in want wij hopen op een grote opkomst!

Met sportieve kerstgroet, 

De recreatiecommissie

P.S. Aanstaande vrijdagavond 25 november is er de laatste najaars-racketavond. De weersvoorspelling zijn goed, dus kom gezellig met of zonder introducee naar de Dog! We verwachten je vanaf 19.30 uur.

dinsdag 22 november 2016, 18:48 uur
Inschrijven voorjaarscompetitie senioren 2017
 Truus van Duin   Technische comm.  189x gelezen
Hallo allemaal, het lijkt nog ver weg en dat is het ook wel een beetje, maar er kan ingeschreven worden voor de voorjaarscompetitie 2017. De KNLTB biedt naast de al bekende competitiesoorten een aantal nieuwe vormen aan, zoals een competitie voor jong volwassenen van 17 tot 35 jaar. Die wordt gehouden op de zaterdagmiddag vanaf 17.00 uur. En er is ook een instapcompetitie voor beginners (speelsterkte 8/9) en wordt gehouden op de donderdagavond of zondagmiddag (eigen keuze) tijdens de periode van de voorjaarscompetitie. Meedoen aan de competitie? Geef je dan op middels het inschrijfformulier. Opgeven kan tot 30 november. Nog wat te vragen of iets niet helemaal duidelijk? Bel of mail gerust. tje.vanduin@ziggo.nl (tel. 0251-310757).

Download bestanden
Inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2017 72 KB (80x opgehaald)
maandag 10 oktober 2016, 20:10 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  287x gelezen
Beste leden,

De zomer is definitief voorbij, maar wat hebben we geprofiteerd van prachtig weer in de vakantieperiode. Het 30e Lands Open Dog Dubbeltoernooi en aansluitend de clubkampioenschappen zijn zonovergoten verlopen en het nazitten was zeer goed te doen op de zwoele zomeravonden. En wat was het weer een geslaagde editie van het Lands Open Dog. Met het thema 'white lounge' zagen de terrassen en feesttent er tiptop uit. Met witte zitmeubelen en tafels, mooie LED lichtbollen van Ledsko en heel veel waxinelichtjes die het park een feeërieke uitstraling in de avond gaven. De hottub werd regelmatig opgestookt en door kinderen en volwassenen gebruikt. Kon de aankleding van het park maar het hele jaar zo zijn. Helaas hadden we één regenavond en die was precies op de feestavond. Dat scheelde het nodige publiek, maar degenen die er wel waren hebben genoten van de opzwepende klanken van Santana Hot Collective. En niet te vergeten DJ Weizen ofwel Iwan de Wit, die een week lang elke avond de terrassen voorzag van loungemuziek. We zouden bijna vergeten dat er ook nog getennist werd, want dat is en blijft natuurlijk de hoofdmoot. Samen met het organisatie comité van patras familias Jaap Neele c.s. hebben we weer een stevig visitekaartje afgegeven als vereniging aan tennisminnend Kennemerland.

Ook de clubkampioenschappen zijn rimpelloos verlopen met een totaal vernieuwde commissie. Jan Groen en zijn harem hebben het fantastisch gedaan en bij de prijsuitreiking kreeg ik te horen dat zij volgend jaar wederom de organisatie gaan doen. Kijken hoe we volgend jaar meer deelnemers kunnen trekken, want dat blijft ondanks de inspanningen van de nieuwe commissie toch weer achter bij de verwachtingen.

Als toetje op het seizoen werd dit jaar op ons tennispark gestreden om de Leeuw van Uitgeest. Met ruim 100 deelnemers plus de nodige bezoekers was het een drukte van belang. Ondanks sombere weersvooruitzichten ook nu prima weer met alleen in de avond een flinke bui regen. De TCU'ers waren in de meerderheid, maar die schijnen sowieso graag bij de Dog te tennissen, hetgeen ook blijkt uit de vele inschrijvingen van TCU'ers bij het Lands Open Dog. Op 4 november is er ook nog een uitwisseling met Hulstenaar, TCU en de Dog. Ook bij ons op het tennispark, dus heb je nog zin om mee te doen, meld je dan aan bij Truus van Duin.

Op 29 oktober is de vrijwilligersavond. Als bestuur doen we graag wat terug naar onze vrijwiligers die gedurende het jaar belangeloos klaar staan voor onze vereniging. We hebben denk ik een leuk programma. Dit jaar hebben we in verband hiermee voor het eerst om een bevestiging van de komst gevraagd. Dat loopt op zijn zachtst gezet nog niet storm. Bij te weinig aanmeldingen blazen we de boel af, maar dat is zeer tegen mijn zin! Dus reageer alsnog positief als je een uitnodiging hebt ontvangen en laten we samen toasten op een mooi seizoen. 

Onze trainer Ronald Vlieland is met zijn companen Dennis Bakkum, Rob Klaver en Kees Beentjes vol in training voor het Wereldduurrecord Dubbelspel tennis dat op 21 juli 2017 van start gaat. Media Meadows is hoofdsponsor van dit unieke evenement. Als bestuur hebben wij natuurlijk positief besloten om ons tennispark ter beschikking te stellen. Er komt het nodige bij kijken met vergunningen, die verder reiken als van te voren was ingeschat, zo blijkt uit een eerste gesprek met een gemeentefunctionaris. De gemeente ziet het als een soort ICGT Toernooi met kans op veel bezoekers en daar moeten alle voorbereidingen op afgestemd worden met milieudienst, brandweer, EHBO en beveiliging. Wel een positieve houding van de gemeente die ook heel snel toestemming hebben gegeven voor de 24 uurs marathon. Zie het artikel hieronder.

Genoeg te doen en te beleven dus bij de Dog met de normale activiteiten als winterdubbels en de najaar- en wintercompetitie met als extra de uitwisseling op 4 november en de 24 uurs marathon op 18 en 19 november. Nu maar hopen dat de weergoden ons wederom gunstig gezind zijn. Van een herfstdip of winterslaap hoeft wat mij betreft dus geen sprake te zijn. Doe lekker mee bij de Dog en by the way, de herfstbok staat weer op de tap! Dus tot gauw.

Hans Schoone

zondag 9 oktober 2016, 12:35 uur
24 uur tennissen op 18 en 19 november
 Hans Schoone   Bestuur  247x gelezen

Op 21 juli 2017 gaat het Wereldduurrecord Dubbelspeltennis door Ronald Vlieland en zijn mannen op de tennisbanen van TV de Dog van start. Dat lijkt nog ver weg en dat is het ook, maar deze unieke poging vergt een lange en gedegen voorbereiding voor spelers en organisatie. Om te ervaren wat een dergelijke belasting met het lichaam en geest doet, gaan de spelers op 18 november van start met een tennismarathon van 24 uur. Naast de training van de spelers worden er een tennistoernooi, tennispong en een bootcamp georganiseerd, zodat er op alle banen activiteiten zijn.

Het tennistoernooi staat open voor KNLTB leden, die verplicht moeten spelen met een niet-KNLTB lid. Daarmee proberen we zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de edele tennissport en met TV de Dog. De inschrijfgelden komen vanzelfsprekend ten goede aan Stichting Terre, zodat een eerste start wordt gemaakt met de inzamelingsactie. Niet-leden kunnen zich direct opgeven voor vier tennislessen van een uur in 2017 tegen een zeer geringe vergoeding van E 10,-. Voor tennisrackets wordt door Tennisschool Kennemerland gezorgd. De overige kosten nemen Tennisschool Kennemerland en TV de Dog voor hun rekening. Op deze manier koppelen we de training en het goede doel aan een ledenwervingsactie voor TV de Dog. Besluit iemand lid te worden, dan brengt de vereniging de inschrijfkosten niet in rekening.

Genoeg redenen lijkt mij om massaal mee te doen aan deze actie. Dus nodig vrienden, collega's, buren, familie of andere vage kennissen uit om mee te doen met het tennistoernooi, tennispong of bootcamp en zorg voor volle schema's en tennispark. Inschrijven kan door op de 'Lees meer' button te klikken en naar de website www.62uur.nl te gaan.

Hans Schoone namens het bestuur van TV de Dog

zaterdag 8 oktober 2016, 16:35 uur


Een nieuw hek
 Ernst van Andel   Bestuur  231x gelezen

Beste leden,

Bij de hockeyvereniging is een hek geplaatst, met daarin 2 poorten. Een kleine poort voor fietsers/wandelaars en een grote poort voor toeleveranciers. De kleine poort blijft open, zo is ons verzekerd door de hockeyvereniging, totdat wij samen goede afspraken hebben gemaakt hoe precies om te gaan met de toegang tot ons tennispark.

De grote poort wordt volgende week (13/10) afgesloten. Enkelen van onze vereniging hebben een sleutel ivm aan- en afvoer van materialen. 

Wij houden jullie op de hoogte.

Groet namens het bestuur Ernst van Andel  

woensdag 28 september 2016, 23:33 uur
Inschrijving interne wintercompetitie
 Tamar de Haan-Hillegers   Wintercommissie  163x gelezen

Beste doggers,

De inschrijving voor de interne wintercompetitie is weer geopend.

Er kan ingeschreven worden voor de mixdubbel competitie in alle speelsterktes en voor de dames- en herendubbel competitie in de speelsterktes 6/7/8. Je kunt inschrijven tot en met vrijdag 30 september.

De wintercompetitecommissie 


Download bestanden
Introductie interne wintercometitie 16/17 46 KB (142x opgehaald)
Inschrijfformulier interne wintercompetitie 16/17 34 KB (144x opgehaald)
dinsdag 13 september 2016, 21:05 uur
Nieuwe competitievormen KNLTB voorjaar 2017
 Truus van Duin   Technische comm.  340x gelezen

De KNLTB heeft haar leden via de mail geinformeerd over een drietal nieuwe competitievormen die zij met ingang van het voorjaar van 2017 willen aanbieden. Het gaat om de instapcompetitie, Jong Volwassenen en de zomeravondcompetitie. Het bestuur van TV de Dog heeft ervoor gekozen om twee nieuwe competitiesoorten aan te bieden aan onze leden en wel de instapcompetitie voor beginnende tennisspelers niveau 8/9 in april/mei op de donderdagavond of zondagmiddag en Jong Volwassenen met de doelgroep tennissers in de leeftijdsklasse 17/35 jaar en spelen op zaterdag vanaf 17.00 uur. De zomeravondcompetitie bieden wij NIET aan dit ivm baancapaciteit (gaat gespeeld worden op woensdagavond). Geinteresseerd in een van deze twee competitievormen, schrijf je in via de mail: tje.vanduin@ziggo.nl. Uiteraard blijven de huidige competitievormen bestaan en bieden wij in oktober weer aan via het bekende inschrijfformulier.

 

zondag 4 september 2016, 20:00 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  330x gelezen
Beste leden,

Nog even een bericht van jullie voorzitter pal voor de vakanties die op het punt van beginnen staan. En middenin in de grote vakantie wordt het 30e Lands Open Dog Dubbeltoernooi gespeeld. Ik hoop dat veel leden mee kunnen doen of in ieder geval komen kijken als deelnemen er niet inzit. Want van deze lustrum editie maken we een speciale uitvoering. Met als thema 'white lounge' toveren we ons tennispark in een heuse beachclub die een relaxt zomers gevoel moet geven. DJ Weizen verzorgt de muziek, zodat we lekker kunnen 'chillen' onder het genot van een lekker drankje en hapje. Op de feestavond speelt de 7-mans formatie Santana Hot Collective, die natuurlijk de grote hits van Santana ten gehore brengen, zoals Samba Pa Ti, She's not there, Smooth en vele andere bekende nummers. Kom allemaal naar de Dog en laten we er een mooie toernooiweek van maken.

Het 10e WEA Open Dog Jeugdtoernooi ligt alweer achter ons en het is goed dat dit jeugdtoernooi na een jaar van afwezigheid weer op de toernooikalender staat. Ongeveer 100 jeugdspelers uit de regio hebben tegen elkaar gestreden onder leiding van de jeugdcommissie en onze trainers Ronald, Sharon en Mitchell. Super verlopen en strak georganiseerd. Kijken of we volgend jaar nog meer deelnemers kunnen trekken, want dat verdient het toernooi zeker.

Het lijkt alweer heel lang geleden dat de competitiewedstrijden zijn gespeeld. Toch is het nog maar ruim een maand geleden dat de kampioenen zijn gehuldigd op een gezellige laatste competitiedag met een lekkere BBQ verzorgd door Jan en Peter. Vanaf deze plek feliciteer ik alsnog de kampioenen, want door vakantie heb ik dat niet persoonlijk kunnen doen. Op de frisse avonden werd er meteen gretig gebruik gemaakt van de bestuurskamer die bij het clubhuis getrokken kan worden. Met de dubbele deuren, nieuwe gordijnen, tafels en stoelen is er een mooie aansluiting gemaakt met de bestaande ruimte.

De trainers zijn ook blij met hun nieuwe opslagruimte, die achter het clubhuis is gebouwd. Zo kunnen tennisballen, tennisschoenen, kleding en de nodige trainingsattributen droog en verwarmd opgeborgen worden en blijft de bestuurskamer netjes aan kant voor drukke dagen met veel bezoekers, bestuurs- en commissievergaderingen en als ontvangstruimte tijdens toernooien en clubkampioenschappen.

Tenslotte zijn alle windvangers vervangen door nieuwe exemplaren die het tennispark een strakke uitstraling geven. Vanaf deze plek bedank ik alle nieuwe en bestaande sponsoren die zonder uitzondering direct positief hebben gereageerd op ons voorstel om de windvangers nieuw te ontwerpen en te voorzien van hun nieuwste reclame-uitingen.

Rest mij om iedereen een fijne vakantie te wensen met veel mooi weer. We zien elkaar weer tijdens het Lands Open Dog Dubbeltoernooi of met de clubkampioenschappen waarvoor de inschrijving alweer enige tijd openstaat. Stel de nieuwe commissie clubkampioenschappen niet teleur en schrijf massaal in! En om in Olympische sferen te komen: deelnemen is belangrijker dan winnen, hoewel wie wil er niet op de Wall of Fame komen te hangen. Het maakt echter niet uit of je topper of beginner bent, want je speelt op jouw niveau in ieder geval een paar leuke wedstrijden. Tot snel!

 

Hans Schoone

dinsdag 12 juli 2016, 22:09 uur
“Brutale beroving bardienstvrijwilliger
 Jan Buursma   Barcommissie  512x gelezen
“Brutale beroving bardienstvrijwilliger T.V. De Dog tijdig verijdeld”.

Als bestuur hebben we vaak over dit scenario gesproken. Gelukkig is het niet gebeurd.

Dit is wel een van de redenen dat er op de laatste ledenvergadering is er gesproken over de wijze van betalen in ons clubhuis. Het bestuur heeft in de laatste vergadering het principe besluit genomen dat er vanaf volgend seizoen (1-4-2017) alleen nog maar met de pinpas of de ledenpas kan worden betaald. Een ontwikkeling die we op steeds meer verenigingen in de omgeving zien.

Het afgelopen jaar hebben we met het nieuwe kassasysteem de voorzieningen gecreëerd waarmee we dit goed kunnen faciliteren. 

Belangrijk voordeel hiervan is dat onze leden die bardienst draaien s‘avonds laat niet meer met kasgeld over straat hoeven te gaan.

Vanuit het bestuur is er een grote voorkeur voor het betalen met de ledenpas. Bij het betalen met de ledenpas hoeven we geen bijdrage per transactie aan de bank te betalen.  Bij een normale pin transactie moet dat wel. Wij willen dan ook als bestuur het gebruik van de ledenpas stimuleren door op betalingen blijvend een kleine korting te geven.

De ledenpas kent meer voordelen

1 Bij verlies wordt het geld weer op je nieuwe ledenpas gezet. Dat kan omdat het geld niet fysiek op je ledenpas staat.

2 Kinderen hoeven geen geld mee om iets te betalen. Dat kan met hun ledenpas.

3 De ledenpas heb je altijd bij je als je wilt tennissen.

4 Met je ledenpas kan je alleen betalen bij je eigen vereniging, dus ook niet door iemand anders als hij gestolen wordt.

5 De ledenpas is makkelijk op te laden middels een pin transactie.

6 Bij een nieuw seizoen hoef je niets te doen. Het geld is gekoppeld aan je lidnummer. Je kan gewoon met je nieuwe ledenpas verdergaan.

Voor leden die niet met hun ledenpas willen betalen is er een goed alternatief door met de pinpas te betalen. Dat geldt ook voor mensen die van buiten onze vereniging komen.

Wij zullen jullie gedurende het seizoen verder informeren. 

Het Bestuur


zaterdag 25 juni 2016, 15:07 uur
Jumbo Uitgeest nieuwe sponsor
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  360x gelezen
De beste supermarkt van Uitgeest is sponsor geworden van TV de Dog. En daar is de sponsorcommissie best trots op, temeer omdat het Doggeel goed aansluit bij de kleuren van Jumbo! Richard Visser en Perry Wijker zijn de drijvende krachten achter Jumbo Uitgeest. Elke dag gaan zij voor 100% tevredenheid en zorgen zij ervoor dat je vlot en prettig kunt winkelen. Dan doen zij met de zeven zekerheden van Jumbo, waarvan beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs er drie zijn. Wil je de andere vier zekerheden ook ontdekken? Kijk op de website van Jumbo door te klikken op de link onder de 'Lees meer' button. Jumbo Uitgeest is 365 dagen per jaar geopend en hun team van gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jullie in hun supermarkt te verwelkomen.
zaterdag 14 mei 2016, 17:23 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
12 November - 4 Maart
 Wintercompetitie RWBC 2016/2017 zaterdagavond 12/11,26/11,10/12,14/1,28/1,11/2,4/3

13 November - 5 Maart
 Wintercompetitie RWBC zondag 2016/2017 13/11,27/11,11/12,15/1,29/1,12/2,5/3

19 November - 18 Maart
 Wintercompetitie RWBC zaterdagavond 2016/2017 inhaaldagen 19/11,3/12,7/1,4/2,11/3,18/3

20 November - 19 Maart
 Wintercompetitie RWBC 2016/2017 zondag inhaaldagen 20/11,4/12,8/1,5/2,12/3,19/3

10 December
 Snerttoernooi met kerststukje (14:00 - 19:00)

28 December - 28 December
 Oliebollentoernooi in sport en tenniscentrum de Zien

 Competitie teams 
Senioren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames