Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
19 feb. Aannemersbedrijf Ruud Martens nieuwe sponsor
18 feb. Zonnepanelen maken TV de Dog een groene vereniging
2 jan. Van de voorzitter
29 dec. Invulling Technische Commissie weer compleet
27 dec. Schoon blijft Schoon, Hans Weeren nieuwe sponsor
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
P1080017.JPG
P1080016.JPG
P1080014.JPG
Meest recente foto's
Aannemersbedrijf Ruud Martens nieuwe sponsor
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  64x gelezen
Aannemersbedrijf Ruud Martens is sponsor geworden bij TV de Dog. Het motto van Ruud is 'Alles is mogelijk' of het nu aanbouw, nieuwbouw, verbouw of renovatie is. Maar ook voor onderhoud of een nieuwe keuken bent u bij Aannemersbedrijf Ruud Martens op het juiste adres. Voor alle werkzaamheden geldt dat Ruud eerst de werkzaamheden vrijblijvend komt opnemen, waarna een gespecificeerde offerte met 3D schets wordt opgemaakt. Ruud tennist sinds twee jaar bij de Dog en de overstap van TCU naar de Dog bevalt dermate goed, dat hij onze club ook als sponsor wil ondersteunen en daar is de sponsorcommissie natuurlijk blij mee. Het reclamebord is te bewonderen naast baan 5. Voor meer informatie over Aannemersbedrijf Ruud Martens klikt u op de link onder de 'Lees meer' button. 
zondag 19 februari 2017, 13:16 uur
Zonnepanelen maken TV de Dog een groene vereniging
 Hans Schoone   Bestuur  88x gelezen
In de Algemene Vergadering van afgelopen donderdag is het onderzoek naar plaatsing van zonnepanelen op ons clubhuis door het bestuur gepresenteerd. Een opdracht tot plaatsing is verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de leden en toekenning van de subsidie. De leden waren unaniem voor, zelfs als de subsidie niet toegekend zou worden. Het is leuk dat ik vandaag al kan melden dat de brief van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is ontvangen met een subsidietoezegging van een kleine E 4.800,-. Binnen afzienbare tijd gaan de werkzaamheden beginnen en kunnen we dit voorjaar al profiteren van zonne-energie bij de Dog. Met de nieuwe energiezuinige koelingen en zonnepanelen mogen we ons met recht een 'groene' vereniging noemen.

Hans Schoone 

zaterdag 18 februari 2017, 15:32 uur
Inschrijven tennislessen
 Truus van Duin   Technische comm.  130x gelezen
De inschrijving voor de zomerlessen staat alweer een tijdje open. Zin om lekker te lessen??? Opgeven kan nog tot 12 Februari, wacht niet te lang met inschrijven. Voor senioren: corryhillegers@ziggo.nl, jeugd: jeugdcommissie@tvdedog.nl
zondag 5 februari 2017, 19:37 uur
Inschrijven zomerlessen senioren en junioren
 Truus van Duin   Technische comm.  203x gelezen
Beste Doggers, het wintert lekker, sommigen hebben de stoute schaatsen aangetrokken om te kunnen schaatsen op de sloten. Het lijkt ver weg, maar jullie kunnen inschrijven voor de zomerlessen, welke in de week van 13 maart beginnen. Dus zin om lekker in beweging te blijven? Schrijf dan in voor de lessen die worden gegeven door Ronald en Sharon. Wacht niet te lang met inschrijven (vol=vol) om teleurstellingen te voorkomen. Inschrijven kan vanaf nu tot 12 februari a.s. Dit is dus voor zowel senioren als junioren.

Download bestanden
inschrijfformulier senioren voorjaar 2017 60 KB (292x opgehaald)
inschrijfformulier junioren voorjaar 2017 63 KB (128x opgehaald)
zondag 22 januari 2017, 19:28 uur


Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  254x gelezen

Beste leden,

Namens het bestuur doe ik jullie de allerbeste wensen voor 2017 toekomen. Dat het voor iedereen privé en zakelijk een mooi jaar mag worden en met veel tennisplezier bij TV de Dog. Alweer is een jaar voorbij gevlogen en het zal wel aan mijn leeftijd liggen, maar het gaat allemaal wel heel erg snel. En dat geldt ook voor onze vereniging. Het ene project is nog niet afgerond en het volgende dient zich alweer aan, hoewel we nu toch aan veel wensen invulling hebben gegeven. In 2016 zijn de keuken en de nieuwe koelcel geplaatst tot grote tevredenheid van de barcommissie, want met evenementen scheelt het veel gesleep en zijn alle dranken goed gekoeld. Ook de bestuurskamer is met een dubbele deur bij de kantine getrokken en heeft meer functie tijdens de competitiedagen en toernooien. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het milieu plein, waar de onderhoudscommissie opslagruimte heeft voor containers, benzine en andere onderhoudsmaterialen.

In 2017 kijken we ook uit naar de marathon van 62 uur, dat voor spelers en vereniging een nieuwe uitdaging en hoogtepunt moet worden. Een lange voorbereiding groeit in juli uit naar een climax die zijn weerga niet zal kennen. Natuurlijk gaan alle andere activiteiten onverminderd door en zullen ook de aandacht krijgen die ze verdienen.

Als het bestuur bereiden we ons voor op de Algemene Ledenvergadering die op 16 februari wordt gehouden. Dan legt het bestuur verantwoording af voor het gevoerde beleid en worden de financiën uitgebreid toegelicht. Belangrijk punt dat besproken wordt, is de aanschaf van 62 zonnepanelen waarmee we een groot deel van ons energieverbruik zelf kunnen opwekken en dat de vereniging een 'groene' uitstraling zal geven. Tenslotte de (her)verkiezing van bestuursleden, waaronder Viola Formanoy als voorzitter van de Technische Commissie, zoals toegelicht in het artikel hieronder. Kom dus vooral naar de vergadering en beslis mee over de toekomst van jullie club.

Tenslotte nieuws van het sponsorfront. Hans Weeren, Bakkerij Putter en Café Restaurant Klaas zijn nieuwe sponsoren die zich voor het komende seizoen hebben verbonden aan onze vereniging. Uitgeester bedrijven die zich willen profileren door de plaatselijke verenigingen te ondersteunen.

Zo is er van een rustige winterperiode allang geen sprake meer en draait de club zomer en winter gewoon door. Wellicht krijgen we nog een echte winter en zo niet, dan bereiden we ons weer voor op het naderende zomerseizoen. Tot gauw bij de vereniging en ik hoop jullie binnenkort weer blessurevrij op de tennisbaan te ontmoeten.

Hans Schoone

maandag 2 januari 2017, 18:48 uur
Invulling Technische Commissie weer compleet
 Hans Schoone   Bestuur  211x gelezen

Beste leden,

Met groot genoegen kan ik jullie mededelen dat het bestuur erin geslaagd is om invulling te geven aan de vacatures binnen de Technische Commissie (TC). Marjorie van der Gragt, Viola Formanoy en Jack Formanoy hebben zich aangemeld en aangegeven dat zij taken binnen de TC op zich willen nemen. Inmiddels heeft er een gesprek plaats gevonden en is een eerste aanzet gegeven om tot een taakverdeling te komen. Viola wordt voorzitter van de TC en is ook bereid zitting te nemen in het bestuur als de ledenvergadering in februari daarmee instemt. Viola is inmiddels enige tijd werkzaam bij de KNLTB in Amersfoort en vindt het leerzaam om ook aan de andere kant van de tafel te zitten. Zo kan zij aan den lijve ondervinden hoe het beleid van de KNLTB binnen onze vereniging wordt ervaren. Viola gaat zich binnen de TC bezig houden met de verschillende competitievormen. Jack gaat de contacten onderhouden met onze trainers en Tennisschool Kennemerland. Marjorie gaat zich in eerste instantie richten op het plannen van de trainingen. Komende maanden doet zij dat nog samen met Corrie Hilligers, die recent heeft aangegeven in september 2017 haar taak als trainingscoördinator neer te leggen. Corrie is dan 35 jaar (!) actief geweest binnen het bestuur en verschillende commissies van onze vereniging. Een enorme prestatie die niet snel geëvenaard zal worden. Vanaf deze plek bedankt het bestuur Truus van Duin die de taken binnen de TC ad interim heeft vervuld en natuurlijk Corrie voor haar bijdrage aan onze vereniging. Tenslotte wenst het bestuur Viola, Marjorie en Jack heel veel succes met hun nieuwe functie bij TV de Dog.

donderdag 29 december 2016, 22:00 uur
Schoon blijft Schoon, Hans Weeren nieuwe sponsor
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  209x gelezen
In 1983 reed Hans Weeren op de bakfiets naar zijn eerste klant en schoonmaakproject. In 2016 slaat Hans Weeren een nieuwe mijlpaal en is sponsor geworden van TV de Dog. Tegenwoordig verzorgen zo’n tweehonderd mensen schoonmaakprojecten bij de klanten van Hans Weeren. De filosofie is gelijk gebleven: Schoonhouden is efficiënter dan schoonmaken, kortom schoon blijft schoon. Van kantoren tot artsenpraktijken en van scholen tot winkels: dagelijks maakt Hans Weeren hier schoon. Van specialistische interieurreiniging tot en met het begieten van planten. De ene keer voor een uurtje per dag, de andere keer voor honderd uur per week. Bij Hans Weeren is alles bespreekbaar. En gelukkig voor TV de Dog ook een sponsorcontract bij onze vereniging. Hans tennist zelf niet, maar zoon Bas is actief bij de jeugd en Hans is enthousiast over de begeleiding door trainers en club. Daarom wil hij graag een steentje bijdragen. Voor meer informatie over Hans Weeren, klik op de 'Lees meer' button en ga naar de website van Hans Weeren.
dinsdag 27 december 2016, 23:03 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  401x gelezen
Beste leden,

De zomer is definitief voorbij, maar wat hebben we geprofiteerd van prachtig weer in de vakantieperiode. Het 30e Lands Open Dog Dubbeltoernooi en aansluitend de clubkampioenschappen zijn zonovergoten verlopen en het nazitten was zeer goed te doen op de zwoele zomeravonden. En wat was het weer een geslaagde editie van het Lands Open Dog. Met het thema 'white lounge' zagen de terrassen en feesttent er tiptop uit. Met witte zitmeubelen en tafels, mooie LED lichtbollen van Ledsko en heel veel waxinelichtjes die het park een feeërieke uitstraling in de avond gaven. De hottub werd regelmatig opgestookt en door kinderen en volwassenen gebruikt. Kon de aankleding van het park maar het hele jaar zo zijn. Helaas hadden we één regenavond en die was precies op de feestavond. Dat scheelde het nodige publiek, maar degenen die er wel waren hebben genoten van de opzwepende klanken van Santana Hot Collective. En niet te vergeten DJ Weizen ofwel Iwan de Wit, die een week lang elke avond de terrassen voorzag van loungemuziek. We zouden bijna vergeten dat er ook nog getennist werd, want dat is en blijft natuurlijk de hoofdmoot. Samen met het organisatie comité van patras familias Jaap Neele c.s. hebben we weer een stevig visitekaartje afgegeven als vereniging aan tennisminnend Kennemerland.

Ook de clubkampioenschappen zijn rimpelloos verlopen met een totaal vernieuwde commissie. Jan Groen en zijn harem hebben het fantastisch gedaan en bij de prijsuitreiking kreeg ik te horen dat zij volgend jaar wederom de organisatie gaan doen. Kijken hoe we volgend jaar meer deelnemers kunnen trekken, want dat blijft ondanks de inspanningen van de nieuwe commissie toch weer achter bij de verwachtingen.

Als toetje op het seizoen werd dit jaar op ons tennispark gestreden om de Leeuw van Uitgeest. Met ruim 100 deelnemers plus de nodige bezoekers was het een drukte van belang. Ondanks sombere weersvooruitzichten ook nu prima weer met alleen in de avond een flinke bui regen. De TCU'ers waren in de meerderheid, maar die schijnen sowieso graag bij de Dog te tennissen, hetgeen ook blijkt uit de vele inschrijvingen van TCU'ers bij het Lands Open Dog. Op 4 november is er ook nog een uitwisseling met Hulstenaar, TCU en de Dog. Ook bij ons op het tennispark, dus heb je nog zin om mee te doen, meld je dan aan bij Truus van Duin.

Op 29 oktober is de vrijwilligersavond. Als bestuur doen we graag wat terug naar onze vrijwiligers die gedurende het jaar belangeloos klaar staan voor onze vereniging. We hebben denk ik een leuk programma. Dit jaar hebben we in verband hiermee voor het eerst om een bevestiging van de komst gevraagd. Dat loopt op zijn zachtst gezet nog niet storm. Bij te weinig aanmeldingen blazen we de boel af, maar dat is zeer tegen mijn zin! Dus reageer alsnog positief als je een uitnodiging hebt ontvangen en laten we samen toasten op een mooi seizoen. 

Onze trainer Ronald Vlieland is met zijn companen Dennis Bakkum, Rob Klaver en Kees Beentjes vol in training voor het Wereldduurrecord Dubbelspel tennis dat op 21 juli 2017 van start gaat. Media Meadows is hoofdsponsor van dit unieke evenement. Als bestuur hebben wij natuurlijk positief besloten om ons tennispark ter beschikking te stellen. Er komt het nodige bij kijken met vergunningen, die verder reiken als van te voren was ingeschat, zo blijkt uit een eerste gesprek met een gemeentefunctionaris. De gemeente ziet het als een soort ICGT Toernooi met kans op veel bezoekers en daar moeten alle voorbereidingen op afgestemd worden met milieudienst, brandweer, EHBO en beveiliging. Wel een positieve houding van de gemeente die ook heel snel toestemming hebben gegeven voor de 24 uurs marathon. Zie het artikel hieronder.

Genoeg te doen en te beleven dus bij de Dog met de normale activiteiten als winterdubbels en de najaar- en wintercompetitie met als extra de uitwisseling op 4 november en de 24 uurs marathon op 18 en 19 november. Nu maar hopen dat de weergoden ons wederom gunstig gezind zijn. Van een herfstdip of winterslaap hoeft wat mij betreft dus geen sprake te zijn. Doe lekker mee bij de Dog en by the way, de herfstbok staat weer op de tap! Dus tot gauw.

Hans Schoone

zondag 9 oktober 2016, 12:35 uur
Een nieuw hek
 Ernst van Andel   Bestuur  321x gelezen

Beste leden,

Bij de hockeyvereniging is een hek geplaatst, met daarin 2 poorten. Een kleine poort voor fietsers/wandelaars en een grote poort voor toeleveranciers. De kleine poort blijft open, zo is ons verzekerd door de hockeyvereniging, totdat wij samen goede afspraken hebben gemaakt hoe precies om te gaan met de toegang tot ons tennispark.

De grote poort wordt volgende week (13/10) afgesloten. Enkelen van onze vereniging hebben een sleutel ivm aan- en afvoer van materialen. 

Wij houden jullie op de hoogte.

Groet namens het bestuur Ernst van Andel  

woensdag 28 september 2016, 23:33 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  530x gelezen
Beste leden,

Nog even een bericht van jullie voorzitter pal voor de vakanties die op het punt van beginnen staan. En middenin in de grote vakantie wordt het 30e Lands Open Dog Dubbeltoernooi gespeeld. Ik hoop dat veel leden mee kunnen doen of in ieder geval komen kijken als deelnemen er niet inzit. Want van deze lustrum editie maken we een speciale uitvoering. Met als thema 'white lounge' toveren we ons tennispark in een heuse beachclub die een relaxt zomers gevoel moet geven. DJ Weizen verzorgt de muziek, zodat we lekker kunnen 'chillen' onder het genot van een lekker drankje en hapje. Op de feestavond speelt de 7-mans formatie Santana Hot Collective, die natuurlijk de grote hits van Santana ten gehore brengen, zoals Samba Pa Ti, She's not there, Smooth en vele andere bekende nummers. Kom allemaal naar de Dog en laten we er een mooie toernooiweek van maken.

Het 10e WEA Open Dog Jeugdtoernooi ligt alweer achter ons en het is goed dat dit jeugdtoernooi na een jaar van afwezigheid weer op de toernooikalender staat. Ongeveer 100 jeugdspelers uit de regio hebben tegen elkaar gestreden onder leiding van de jeugdcommissie en onze trainers Ronald, Sharon en Mitchell. Super verlopen en strak georganiseerd. Kijken of we volgend jaar nog meer deelnemers kunnen trekken, want dat verdient het toernooi zeker.

Het lijkt alweer heel lang geleden dat de competitiewedstrijden zijn gespeeld. Toch is het nog maar ruim een maand geleden dat de kampioenen zijn gehuldigd op een gezellige laatste competitiedag met een lekkere BBQ verzorgd door Jan en Peter. Vanaf deze plek feliciteer ik alsnog de kampioenen, want door vakantie heb ik dat niet persoonlijk kunnen doen. Op de frisse avonden werd er meteen gretig gebruik gemaakt van de bestuurskamer die bij het clubhuis getrokken kan worden. Met de dubbele deuren, nieuwe gordijnen, tafels en stoelen is er een mooie aansluiting gemaakt met de bestaande ruimte.

De trainers zijn ook blij met hun nieuwe opslagruimte, die achter het clubhuis is gebouwd. Zo kunnen tennisballen, tennisschoenen, kleding en de nodige trainingsattributen droog en verwarmd opgeborgen worden en blijft de bestuurskamer netjes aan kant voor drukke dagen met veel bezoekers, bestuurs- en commissievergaderingen en als ontvangstruimte tijdens toernooien en clubkampioenschappen.

Tenslotte zijn alle windvangers vervangen door nieuwe exemplaren die het tennispark een strakke uitstraling geven. Vanaf deze plek bedank ik alle nieuwe en bestaande sponsoren die zonder uitzondering direct positief hebben gereageerd op ons voorstel om de windvangers nieuw te ontwerpen en te voorzien van hun nieuwste reclame-uitingen.

Rest mij om iedereen een fijne vakantie te wensen met veel mooi weer. We zien elkaar weer tijdens het Lands Open Dog Dubbeltoernooi of met de clubkampioenschappen waarvoor de inschrijving alweer enige tijd openstaat. Stel de nieuwe commissie clubkampioenschappen niet teleur en schrijf massaal in! En om in Olympische sferen te komen: deelnemen is belangrijker dan winnen, hoewel wie wil er niet op de Wall of Fame komen te hangen. Het maakt echter niet uit of je topper of beginner bent, want je speelt op jouw niveau in ieder geval een paar leuke wedstrijden. Tot snel!

 

Hans Schoone

dinsdag 12 juli 2016, 22:09 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
12 November - 4 Maart
 Wintercompetitie RWBC 2016/2017 zaterdagavond 12/11,26/11,10/12,14/1,28/1,11/2,4/3

13 November - 5 Maart
 Wintercompetitie RWBC zondag 2016/2017 13/11,27/11,11/12,15/1,29/1,12/2,5/3

19 November - 18 Maart
 Wintercompetitie RWBC 2016/2017 zaterdagavond inhaaldagen 19/11,3/12,7/1,4/2,11/3,18/3

20 November - 19 Maart
 Wintercompetitie RWBC 2016/2017 zondag inhaaldagen 20/11,4/12,8/1,5/2,12/3,19/3

18 Maart
 Kennismaken nieuwe leden (11:00-12:00)
 Uitdelen pasjes seizoen 2017-2018 (12:00-13:30u)

18 Maart - 18 Maart
 Open Middag Jeugd/Kind-Oudertoernooi

19 Maart - 19 Maart
 world Tour rood/oranje voorjaar 2017

 Competitie teams 
Senioren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames